Home > Persbericht

Persbericht

PERSBERICHT
Enschede 10 mei 2012

Uitdagende treasure hunt in het Rurhgebied

Ooit al eens mee willen doen aan Wie is de Mol, Peking Express of een spannende ontdekkingstocht? Ondernemers Johannes de Boer en Jeroen Koch organiseren met hun nieuwe bedrijf Eventeers van 6 tot 8 juli Ruhr 2012: een spannend en uitdagend avontuur door het Ruhrgebied!

Het Ruhrgebied, een van de grootste industriële gebieden van Europa. Voor velen een groot netwerk van snelwegen richting de wintersportgebieden. Niet een plek om bij stil te staan, te bezoeken, of te bewonderen. Ondanks dat het Ruhrgebied in 2010 de culturele hoofdstad van Europa was is dit beeld nog niet erg veranderd. Volgens ondernemers Johannes de Boer en Jeroen Koch van Eventeers volledig onterecht! Na enkele reizen en ontdekkingstochten door het Ruhrgebied kwamen zij tot de conclusie dat er veel onontdekte parels in dit gebied te vinden zijn.

Om mensen op een avontuurlijke manier kennis te laten maken met het Ruhrgebied organiseren de Boer en Koch op 6, 7 en 8 juli een uitdagende Treasure Hunt. De spelers ontdekken de natuur, het industrieel erfgoed en de cultuur die het Ruhrgebied te bieden heeft. Door puzzels op te lossen, slim te reizen en te racen tegen de klok beleven zij een avontuur dat wel erg veel weg heeft van een kruising tussen Wie is de Mol, Peking Express en geocaching.

Het spel wordt gespeeld in teams van 3 of 4 mensen. De teams strijden van vrijdagavond tot zondagmiddag tegen elkaar om de geheimen van het Ruhrgebied te ontrafelen. Aan het eind staat er op de winnaar een zeer bijzondere prijs te wachten.

De Boer en Koch mikken op zo’n 45 tot 60 deelnemers aan deze eerste treasure expidition. Aanmelden kan nog tot 20 mei via www.www.expeditionruhr.com.

Het Ruhrgebied met haar industriële erfgoed, wonderschone natuur en markante architectuur is van 6 tot 8 juli het speelbord voor een spannend en uitdagend avontuur. Ruhr 2012 is een geweldig avontuur voor iedereen die graag puzzelt, of het Ruhrgebied beter wil leren kennen.


[Noot voor de redactie]
Noot voor de redactie niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Johannes de Boer
Event Architect, Eventeers
Telefoonnummer: 06-14664939
E-mail: johannes.deboer@www.expeditionruhr.com
website: www.www.expeditionruhr.com

Jeroen Koch
Event Architect, Eventeers
Telefoonnummer: 06-41506910
E-mail: jeroen.koch@www.expeditionruhr.com
website: www.www.expeditionruhr.com