Home > Teambuilding

Teambuilding

Verzamel je team, spring in de auto en ontdek de Ruhr!

Een weekend teambuilding met je beste vrienden? Of een keer wat anders dan de dierentuin met je gezin? Je kunt in ieder denkbaar teamverband meedoen aan Expedition Ruhr. Heb je al aan je collega’s gedacht, of de bestuursleden in je vereniging? Verken het onverkende, ontdek het onontdekte! Verzamel in totaal drie of vier reislustige personen, puzzelaars, avonturiers en schrijf je in!

Teambuilding in het diepe

Heb je je best gedaan, maar lukt het je niet om voldoende teamleden te vinden? Ga dan de echte uitdaging aan in een onontdekt team. Na dit weekend teambuilding gaan jullie naar huis als vrienden. Reserveer dan vrijblijvend een wildcard (stuur de organisatie een mailtje: klik hier) en doe een oproep op Facebook om nieuwe mensen, mogelijk je teamleden, te ontmoeten.

teambuilding

Eigen invulling

Je trekt tijdens dit weekend teambuilding een weekend lang intensief met elkaar op. Je kunt meedoen om van onontdekte natuur en cultuur te genieten. Of om elkaars beperkingen en talenten te ontdekken. Of om lekker samen een weekend op stap te zijn. Wat je reden ook is om mee te doen aan Expedition Ruhr: je gaat samen een fantastisch weekend beleven met veel eigen inzicht, uitdaging en creativiteit.

Nog maar 14 Ruhrboxes te verdelen!

Ieder team krijgt zijn eigen Ruhrbox met alle benodigdheden voor het spel. Er is maar beperkte ruimte, dus grijp je kans nu het nog kan!