Home > Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Ga samen met je collega’s op een uitdagend bedrijfsuitje naar het Ruhrgebied. Net over de grens bij Arnhem beleven jullie een weekend vol avonturen.

Jouw team

Je trekt tijdens dit bedrijfsuitje een weekend lang intensief met elkaar op. Je kunt meedoen om van onontdekte natuur en cultuur te genieten. Of om elkaars beperkingen en talenten te ontdekken. Of om lekker samen een weekend op stap te zijn.

Samenstelling

Of je nou de Himalaya gaat beklimmen, als Columbus nieuwe landen gaat ontdekken, of de Amazone langsloopt: een expeditie doe je nooit alleen. Expedition Ruhr speel je in een team (3 of 4 personen). Samen gaan jullie de uitdagingen aan. Jullie competenties worden op de proef gesteld en samenwerken is onontbeerlijk!

Inschrijving

De inschrijving is individueel. Tijdens de inschrijving geef je de naam van je team op. Dit doen je teamgenoten ook, zodat het voor Eventeers duidelijk is dat jullie samen één team vormen. Zorg dat je na inschrijving ons op Facebook / Twitter liked/volgt.

Bedrijfsuitje

Je kunt met je bedrijfsuitje meedoen aan het weekend van 7 t/m 9 maart 2014. Maar wil je bedrijf een custom made versie speciaal voor jouw afdeling? Aarzel dan niet om meer informatie op te vragen over het Expedition Ruhr bedrijfsuitje via onze contact pagina.

Een winter- of zomersausje? Wie is de Mol spelen? Industrieel erfgoed ontdekken? Het kan allemaal met Expedition Ruhr als bedrijfsuitje.