Home > Treasure Hunt

Treasure Hunt

Industrieel erfgoed

Het Ruhrgebied zit vol met industrieel erfgoed, hightech en bijzondere natuur. Jij gaat met je team op ontdekkingstocht door deze metropool. Tijdens de treasure hunt liggen aanwijzingen voor het oprapen. Je weet nog niet precies waarvoor je ze nodig hebt, of wat het je oplevert. Maar een ding is zeker: je ontdekt de geheimen van het Ruhrgebied, en blijft voor je leven geboeid!
Industrieel erfgoed ruhrgebied

Treasure hunt

Tijdens de Expedition Ruhr treasure hunt worden jij en je team uitgedaagd om punten te verzamelen via moeilijke puzzels, vage aanwijzingen, en cryptische omschrijvingen. Het is niet helemaal wie is de mol, maar de uitdaging is zeker niet minder. Je bent veel onderweg en bezoekt de  meest bijzondere plekken van het Ruhrgebied. Jij en je team stippelen zelf de zoektocht uit en bepalen zelf wat je doet met alle aanwijzingen. Je bindt de strijd aan met de andere teams. Je zult goed samenwerken, angsten overwinnen en soms hard rennen.

treasure hunt Ruhrgebied

Meedoen

Ooit al eens mee willen doen aan een spel zoals Wie is de Mol of Peking Express? Dit is je kans! Schrijf je in voor Expedition Ruhr. Het wordt erop of eronder. Alles! …of niets. Klik hier.

Verwonderen

Wat is er zo bijzonder aan het Ruhrgebied en Expedition Ruhr? Tijdens je reis kun je zomaar een van de ruim 3500 industriële monumenten, 200 musea, 120 theaters, 100 culturele centra, of 100 parken tegenkomen – een opwindende samenstelling van cultuur, natuur en industrie! Lees meer…

Op zoek naar een impressie? Blader ons fotoboek van voorgaande edities door, of doe inspiratie op via:

www.metropoleruhr.de
www.ruhr-tourismus.de
www.erih.net