Home > Geocaching

Geocaching

Zie jij een uitdagend geocaching weekend wel zitten als bedrijfsuitje, of met vrijgezellen? Doe dan mee aan Expedition Ruhr.

Geocaching

Het Ruhrgebied is de plek bij uitstek om een avontuurlijk geocaching weekend te beleven. Maar wees bang om verder te gaan dan geocaching alleen. Met Expedition Ruhr ga je niet op zoek naar trommeltjes in de grond, maar naar de echte verborgen schatten. Denk hierbij aan industrieel erfgoed, kastelen en mooie natuur.

geocaching

Bedrijfsuitje

Hoe maak je geocaching nou geschikt als bedrijfsuitje? Daar hebben we bij Eventeers goed over nagedacht. De uitdaging aan een bedrijfsuitje is immers niet het vinden van iets kleins, maar het beleven van een ervaring. Of je nou vol voor de winst gaat, of gewoon zoveel mogelijk moois wil ontdekken, tijdens Expedition Ruhr kan het allemaal.

Eigen invulling

Je trekt een weekend lang intensief met elkaar op. Je kunt meedoen om van onontdekte natuur en cultuur te genieten. Of om elkaars beperkingen en talenten te ontdekken. Of om lekker samen een weekend op stap te zijn. Wat je reden ook is om mee te doen aan Expedition Ruhr: je gaat samen een fantastisch weekend beleven met veel eigen inzicht, uitdaging en creativiteit.