Home > Invulling Avontuur

Invulling Avontuur

Het avontuur bestaat uit verschillende quests in de stijl van wie is de mol. Hiermee ga je de cultuur, natuur en industrieel erfgoed van hele Ruhrgebied verkennen. Je bezoekt verschillende locaties en krijgt daar quests aangeboden in twee verschillende tracks. Mocht je even vastzitten in één track, dan kun je de andere oppakken. Hoe je dit invult is aan jezelf. Het voltooien van elke track levert je een belangrijk onderdeel op voor het finalespel op zondag.

Verloop avontuur

Ruhr2012-187Om 20:30u op vrijdagavond begint je avontuur in het Ruhrgebied. Waar precies laten we jullie dan weten. Na een welkom en het uitdelen van de Ruhrboxen (met alles wat jullie nodig hebben) gaat de treasure hunt meteen van start. Gedurende de nacht, ontbijt, lunch en diner pauzeren we het inleveren van quests. Zaterdag gaan we in beide tracks op ontdekking. Ergens gaan we nog een stukje onontdekt industrieel erfgoed als verrassing ontdekken. Zondag maken we de tracks af en sluiten we de treasure hunt af met de Finale!

Tracks

Tijdens de treasure hunt krijg je op elke locatie altijd eerst een foto-quest. Bij deze quest moet je d.m.v. een foto bewijzen dat je op de locatie bent. Nadat je bewijs is goedgekeurd door de spelleiding kun je verder met de andere quests van die locatie. Het uitvoeren van de quests geeft je uiteindelijk de volgende locatie in een track. Voor elke quest heb je tijd nodig, hoe je dit indeelt is aan jou en je team.

Jokers

Mocht je echt vastzitten op een quest dan kun je in die track niet verder. Heb je een joker, dan kun je die inzetten om de quest vrij te spelen. Jokers zijn tijdens het hele avontuur te verdienen met bonusquests. Of mogelijk zijn ze verstopt op plekken waar je ze niet verwacht. Het loont om het gehele spel scherp te blijven op jokers. Zelfs tijdens de finale kan het je nog net voorbij de andere teams helpen!

Finale

Zondag sluit het avontuur af met de finale. Hier heb je alles nodig wat je in het weekend hebt ontdekt. Teamwork, creativiteit en sportiviteit gaan hier de winnende eigenschappen zijn. Hier wordt het verschil gemaakt en de zoektocht naar de beste avonturiers beslist. Durf jij deze uitdaging aan?