Home > Ervaringen

Ervaringen

Een greep uit de ervaringen van eerste deelnemers van Expedition Ruhr. Zij waren de pioniers van deze treasure hunt en zijn voor de allereerste editie met ons mee geweest. Met hun waardevolle feedback, grote enthousiasme en waanzinnig avontuur is Expedition Ruhr nog verder gegroeid. Lees hieronder hun testimonials!

Ervaringen deelnemers vorige editie Expedition Ruhr

Rudy de Boer

"We wisten niet dat er zoveel leuke dingen in het Ruhrgebied waren en we gaan voor onszelf nog es die kant op."

Erwin Bronkhorst

"De spoortunnel is me echt bijgebleven, ondanks dat de locatie niet echt sexy is. Verder staat het uitzicht van de begin-locatie nog in mijn netvlies gegrift en ik wil daar graag nog een keer naartoe."

Eddie Poppe

"In één weekend een indruk krijgen van de veelzijdigheid van een gebied dat, als je er nog nooit bent geweest, niet echt aantrekkelijk lijkt."

Sylvia Snoeck-Krygsman

"Dit is avontuurlijk! Je hoeft niet bang te zijn dat het een soort 'schatgraven' wordt, of zo'n saai Geo-Cache gebeuren. Dit is iets waar je meteen het gebied leert kennen en verbroedert met je eigen team."

Anne Heining

"Ruhr2012 was een geweldig weekend, en het was geweldig om te zien dat iedereen zo fanatiek mee deed! De perfecte mix van spel, competitie, inspanning en cultuur!"

Ruhr2012-004